Här kommer bilderna ni alla väntat på från höstens AMT Jubileum 11-13 november 2011. Denna ”slideshow” innehåller bilderna från röda mattan! Själva arrangemanget där både mässan, dagarna, galan och vinprovningen finns med lägger vi på den lösenords skyddade delen av hemsidan, du finner dem under Aktuellt.

Nu är det dags att planera nästa träff, en Nordisk AMT, som för oss som bor i Sverige, Norge och Danmark kommer påbörjas den 27 April 2012. Vi stiger då ombord på Tallink/Siljas kryssningsfartyg som går från Stockholm (Värtahamnen) till Helsingfors. Vår resa är lika lång som en normal AMT, alltså vi börjar vid lunchtid på fredagen och vi slutar vi lunchtid på Söndagen. Det som är extra viktigt nu i detta tidiga skede är att du reserverar hytter. Dels därför att vi har ett ”block” som vi får hålla under en kort period, självklart är placeringen av hytten viktig för en lugn färd så vi vill verkligen att du utnyttja din förtur. Dels vill vi samla alla på samma plan och om möjligt i samma korridorer. Slutligen kan vi inte garantera dessa priser och dessa hyttkategorier när allmänheten får börja boka.

Vid bokning måste du ange ett personnummer (6 första) på samtliga resenärer, du kan ändra resenär fram till nyår utan kostnad, men gör du en ändring efter nyår så gäller rederiets regler för bokningar, avbokningar och ändringar.

Du kan läsa mera på hemsidan men skjut inte upp detta beslut, tveka inte att boka nu!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Annonser