Nya rutiner för bokning till vårens Nordic AMT Weekend (detta gäller både besökare & utställare) Observera, du bör läsa detta meddelande omedelbart!

Vi är nu igång med reservationen av hytter till både leverantörer och ni som skall delta i vårens stora evenemang som besökare. Det är mycket viktigt att ni använder rätt länk och detta avser resa Sverige-Finland-Sverige. Det som börjar i Finland har egna länkar. Vi ser nu att detta är ett mycket omfattande arbete och ingenting får bli fel, är man nötallergiker så skall det t.ex. fungera utan några missförstånd. Vill man ändra sin bokning så skall detta vara möjligt osv.

Därför gör vi nu om allt från början och använder en professionell bokningssida där du själv bokar din hytt! Vi har förstås laddat den med våra alternativ och den enda nackdelen är att det kommer kosta 50 kronor/person i bokningsavgift. För er som är utställare gäller samma sak men monterytorna  sköter vi manuellt via vårt kontor (alltså inga ändringar där).

Fördelarna är många:

Du kan boka, avboka, byta ut personer i hytterna och ändra hur mycket du vill fram till och med den 27 februari! Inga kostnader för detta! Därefter gäller Tallink/Siljas regler för ändring och då tillkommer speciella kostnader och regler som resebranschen har.

Priset blir också lägre än det vi hade på vår bokning om du bokar 3 eller 4 personer i en hytt, detta framgår när du bokar.

Du får omedelbart en bekräftelse och en faktura från Travelteam, ändrar du något så får du en ny debit eller kredit faktura beroende på om du avbeställer eller köper till.

Vi hoppas att alla skall uppskatta denna nya tjänst trots femtiolappen för vi insåg ganska snart att vi inte kan hantera detta.

Mat tillkommer för utställare!

Som utställare betalar du normalt för att delta på hela helgens aktiviteter, så har det varit på stadshotellet i många år, detta därför att QiCraft (tidigare Svensk Fitness) förstås inte sponsrar sina kollegor utan endast besökarna. Ni kommer därför få betala en motsvarande summa som innehåller de restauranger vi valt till alla besökare. Har vi valt Buffé så antar vi att ni också vill delta. Därför har vi ordnat ett paket och samtidigt vill vi säga att ni inte kan få plats i samma sittning på något annat sätt, dessutom är detta rabatterar då vi köper för en så stor grupp.

Vi hoppas att alla leverantörer tycker att detta är bra och deltar. Ni betalar för er monter yta och matpaketet direkt till oss på faktura. Men hytterna bokar ni hos Travelteam och även på era hyttpriser är frukost inräknad.

Annonser