Januari började med en rivstart, Må Bättre i Smedjebacken och Malkars Väster öppnade under de 10 första dagarna. Drygt 200 utbildade sig i våra system redan under den första utbildningsveckan. Därför gör vi nu samma upplägg i både Sverige och Norge under 2012. Mia sålde 301 avtal under januari och slog därmed alla tiders rekord. Jonas Hanson gör sin comeback i CMS och blir därmed årets första ”hem-vändare” det skulle visa sig bli fler under året… Alla går raskt över till företagssida i stället för personprofil på Facebook, nu har Facebook äntligen förstått och anpassat sig efter behoven.

Under februari tävlade alla medlemsrådgivare och tränare inför den prestige fyllda utnämningen på vårgalan, som redan nu fick in ett större antal anmälningar än tidigare. Februari är den stora säljmånaden och här slår nu många anläggningar nya säljrekord skall det visa sig.

I mars tar Womens Wellness beslutet att öppna anläggning nummer 3 i Uppsala. Både Helena Waller i Uppsala och Patrik Shultz i Falun får ytterligare utmärkelser både lokalt och på riksplanet. Må Bättre i Borlänge drar igång ett företag i företaget, Cross Fit!

Så blev det april och dags för vårens AMT, vi slår nu alla tiders rekord i antal utställare och deltagare. Mia vinner tävlingen som årets medlemsrådgivare , före Peter i Falun. Monica Björhn blir årets medlemstränare  och Malkars blir årets club.

I maj blir IKSU sports gruppträning rankad som nummer 2 i världen av Les Mills, vår nya webbshop öppnar. Vi söker två marknadsförare som skall börja jobba hos oss. Mälarö träningscenter öppnar en av de finaste anläggningar jag sett! Genki tar beslutet att starta en till club i Sandared och Livskraft tar beslutet att öppna sin andra club i Karlstad.

Juni, juli och augusti är sommarperiod. Värket tar beslutet att öppna i KopparbergJennie  och Caroline får jobbet och upplärningen sätter fart. Faxen åker ut för alltid. Må Bättre i Solna tar ett strategiskt beslut att bjuda alla i Solna på gratis Zumba under 10 sommarveckor, detta kommer visa sig vara årets viktigaste beslut! Må Bättre tar också över Sats i Gävle och gör om allt under 10 hektiska dagar. Form Halmstad kommer tillbaka till CMS och blir årets andra hemvändare. Avtal tecknas med Tony Irving och TIDA blir en ny affärsmöjlighet för vår bransch, vi kan nu erbjuda dansskolor!

September börjar med många utbildningar och det är nu många nya och gamla ansikten. Denna månad startar införsäljningen av Class Gym i Älvdalen även om öppningen sker i oktober. Total har nu 12 anläggningar kommit till och det skall visa sig att det blir fler… September är också månaden då vi summerar alla utomhusaktiviteter och avslutar allt med en Zumba i bilhallen. I september öppnar då Livskraft sin universitetsanläggning och säljer 380 avtal på 4 timmar!

Nu blir det oktober och FortGjort startar med expressklasser och intresset är stort från första dag! Feelgood Västerås blir årets bästa reception i en omröstning på Internet. Denna tävling arrangeras av mediabolaget 3 och vänder sig till alla receptioner i hela Sverige, grattis!. Vi förlorar för första gången på 2 år 2 kunder samtidigt, det är AC i Malmö som blir uppköpt av Sport Life och Stepin i Östersund som blir uppköpta av Golds Gym. Vi får därmed anse uppdraget slutfört och söka nya samarbetspartners. Nu tas beslutet att förvandla Arnoldz i Ängelholm till en anläggning för motionärer, allt görs om och anläggningen öppnar under december med Jonas Hanson som chef, alltså ännu en ny club i CMS.

I november tar vi så beslutet att satsa på en helt ny organisation i Norge men nu är det också dags för höstens AMT. Vårens rekord var svårslaget men det gick, vi blev ännu fler!  Vi tog beslutet att starta egen säljutbildning för PT och vi inledde samarbeten kring PT utbildningar. Allt detta drar vi igång under januari. Under november öppnar också Hälsoskaparna sin nya anläggning i Mariefred. Bara 30 dagar efter förlusten i Östersund får vi nu 2 nya anläggningar i regionen, det är Fristilen som finns i Östersund och i Krokom.

December inleds med lucköppning på Facebook, vad vore en jul utan en julkalender? Womens Wellness får över 60 000 nya kontakter genom denna aktivitet. De flesta andra får mellan 5 000 – 15 000 vilket också är godkänt. Nu avslutar vi året med ännu en hemvändare, denna gång är det Mats på Fysiken i Landskrona som idag har undertecknat avtalet att vara med i CMS. Mats har numera 2 anläggningar så då lägger vi till dem på vår lista! Jag tycker att dessa hemvändare är mycket inspirerande för de vet vad de får eftersom de varit med förut och efter att de provat annat så kommer de tillbaka. Jag är stolt, ödmjuk och tacksam inför deras beslut! Välkomna tillbaka till CMS!

Idag går jag hem för julledighet och konstaterar att vi har vuxit med 15 anläggningar i år (17-2).

Jag kommer inte sluta skriva under julhelgen men jag vill önska alla mina läsare en

God Jul & Ett Gott Nytt År

Annonser