Dags att slå ett nytt rekord! Redan nu har vi nått tidigare års toppnoteringar, vi har nu passerat 200 och detta utan att räkna med de finska deltagarna. Har du inte anmält dig ännu? Tänk på att det bara är 10 dagar kvar om du vill boka dig på enklaste och bästa deal! Det gör du på den länk som du når via vår hemsida.

Årets Keynote speaker är Joe Cirulli, av många ansedd som världens skickligaste ägare! Han innehar bl.a. titeln ägare av världens bästa club. Men Joe är något mycket mera, har är en fantastisk föreläsare och hans ledarskap har inspirerat många. Bl.a. kommer han beskriva hur man når uppsatta mål, hur man rekryterar och inspirerar sina anställda. Detta är något ingen chef eller ansvarig får missa. Det spelar ingen roll om du är ansvarig för en reception, gruppträning eller något annat, detta måste du höra! Självklart skall alla säljare också delta.

När åker vi?

Vi som utgår från Sverige åker Fredag till Söndag, alltså precis som en vanlig AMT. Vi får kliva på båten vid 11.00 tiden på fredagen och vi har incheckning mellan 12.00-13.00, första föreläsaren börjar 13.00. Sedan kryssar vi till Helsingfors och tillbaka, det innebär att vi kommer tillbaka på Söndags morgon och slutar som vanligt kring lunchtid. Summeringen är mellan 12.00-13.00. Många som inte är vana att åka denna rutt har frågat mig hur det känns. Detta är en rutt som går genom Stockholms skärgård och den enda öppna sträckan är mellan Söderarm och Mariehamn (2 timmar) sedan fortsätter färjan via Ålands skärgård in i Finska viken bort till Helsingfors, detta är en mycket lugn färd på en av havets säkraste färjor. Dessutom är det sannolik isränna på stora delar av sträckan då det är April. Jag är visserligen van att vara på sjön men detta är som att checka in på ett hotell.

AMT Nordic Weekend

Finland: 26-28 April 2012

Sverige: 27-29 April 2012

Vissa leverantörer kommer vara med på hela resan.

Annonser