Nu är det bara 3 veckor kvar, sedan seglar vi ut på Östersjön. Världens första AMT på vatten, Världens första Internationella AMT och Världens största AMT någonsin! Känns onekligen lite mera pirrigt än vanligt. Visst har vi rutin, det är den 31 gången vi arrangerar en AMT men såhär har vi aldrig gjort förut!

Totalt är vi nu 318 anmälda och även om bokningen officiellt har stängt så fyller vi på manuellt allt eftersom vi får loss hytter via Tallink, slutsiffran vet vi inte förrän vi seglat ut.

Vi har beslutat att genomföra en fototävling

Tävlingen kallar vi Photo Lightning och reglerna är enkla. Idag har nästan alla en kamera i sin mobil eller så går det också bra med en riktig kamera förstås. Du tar bilder på allt och alla under resan och du försöker jobba med så bra upplösning du kan. Sedan får du skicka in maximalt 10 bilder till oss. De bilder som du skickar in deltar i tävlingen och det innebär att du ger oss rätten att använda dem, vilket vi i första hand kommer göra på vår hemsida. Självklart får du ta bilder under festen, på mässan, mingel bilder eller vid incheckningen, du väljer själv. Vi hoppas på många snygga långklänningar!

Vi lovar ett riktigt trevligt pris till vinnande bild!

Annonser