Många lyriska kommentarer har uttalats under helgen och speciellt för dessa 2 amerikaner som inspirerade oss alla.

Att hitta huvudföreläsare som intresserar alla är sannarligen ingen lätt uppgift och väljer man dessutom någon som inte pratar svenska så måste man ha riktigt bra skäl till detta eftersom det förstås är en besvärande effekt att språket sätter barriärer. Trots det har vi denna gång bara fått beröm för vårt val och personligen är jag mycket nöjd du båda levde upp till de förväntningar jag hade. Tack Joe och Garret för allt!

Joe Cirulli är en av världens duktigaste Club-ägare. Han poängterar alltid att ”han går till jobbet varje dag” han är inte en talare som yrke utan han gör detta för han vill dela med sig, kan det bli bättre? Joe har delat med sig allt från hur det började till var han står idag och vi var nog ganska eniga om en sak. Det sista stället på jorden som man bör etablera en Club är i hans hemstad Gainsville för vem vill ha Joe Cirulli som sin konkurrent?

Garret Garrels gav oss exempel på hur man hittar sig själv och höll ett inspirerande tal kring detta. Garret deltar just nu i världsmästerskapen i att tala, det är 35 000 deltagare från 116 länder, nu återstår bara 82 stcken och Garret är en av dem! Det kanske kan beskriva vad denna 26 åring har för kapacitet. Garret var också i Sverige för att hjälpa Jocke och Evelina som precis dragit igång Pink Gloves Boxing i Sverige. Deras första anläggning som tjänstgjort som pilot är MåBättre i Falun och under båtresan var intresset mycket stort från andra anläggningar att hänga på.

Annonser