Årets PT Vinnare: Emelie Wiberg – MåBättre Borlänge

Årets PT Vinnare: Emelie Wiberg – MåBättre Borlänge

Årets PT - Sälj Vinnare: Lollo Jansson – Body Joy Värmdö

Årets PT – Sälj Vinnare: Lollo Jansson – Body Joy Värmdö

Personlig Träning är utan tvekan hett just nu. Intresset har ökat med hundratals procent under de senaste året och inom CMS har vi utvecklat nya system, tekniker och produkter för att möta upp detta. Vi har förstås nyckeltal kopplade till våra system och därför var det naturligt att inför 3 grundkategorier för bedömning. Medlemsrådgivare som säljer PT har jag redan redovisat men här kommer de nu de som den Personliga tränaren kan tävla i. Dessa är Hur många timmar eller tillfällen som tränaren sålt under månaden och den andra hur många timmar eller tillfällen den personliga tränaren levererat. Vi värdesätter förstås de jobb som ärr utfört beroende på jobbets karaktär, t.ex. är en grupp PT timme mer än en vanlig timme. Vi kallar dem PT & PT Sälj

Årets PT  &  Årets PT (Sälj)

Nominerade i båda kategorierna var faktiskt samma 5 personer, de hade alltså varit i toppskiktet både vad gäller försäljning och leverans. Själva tävlingsperioden var februari och vi kan redan nu i maj se hur intresset för personlig träning ökat ytterligare. Det finns inga tecken på avmattning. Dessa 5 tränare placerade sig bäst:

Veronica Afzelius – MåBättre Falun

Linda Back – MåBättre Borlänge

Lollo Jansson – Body Joy Värmdö

Marie Klarkner – Feelgood Västerås

Emelie Wiberg – MåBättre Borlänge

Vinnarna ser du avbildade och beskrivna i varsin kategori, det var alltså Lolla som sålde flest timmar och Emelie som levererade flest timmar och det var mycket jämt i båda klasserna! Grattis!

 

Annonser