Det som började med en webshop (www.smartgym.se) har idag utvecklats till ett unikt helhetskoncept för effektiv, rolig och lönsam funktionell träning. Hos Native Fitness hittar du som gymägare inte bara högkvalitativa redskap utan också skräddarsydda golv, specialdesignade väggar och efter sommaren lanserar vi ett utbildningskoncept från Jordan Fitness som levererar de resultat som era medlemmar vill ha. För gymen innebär det en möjlighet till en extra inkomstkälla.

I samarbete med Jordan Fitness erbjuder vi också ett av Europas bredaste urval av utbildningar inom funktionell träning.

Golven från Jordan Fitness finns i flera olika utföranden beroende på användningsområde och i flera olika färger. De går även att specialdesigna med loggor, zoner och markeringar och annat som förvandlar ditt golv till ett träningsredskap som gör din anläggning unik. Komplettera med specialdesignade väggar för att ytterligare höja upplevelsen.

Det går inte att vara bra på allt

Native Fitness har valt att specialisera sig och kan idag erbjuda ett heltäckande koncept för funktionell träning. Men för att möta våra kunders efterfrågan på en leverantör som kan leverera en helhet har vi valt att samarbeta med andra leverantörer som kompletterar oss med styrketräningsmaskiner, cardio, spinning, indoor walking, service och mycket mer. Tillsammans kan vi erbjuda dig det mesta du behöver till ett modernt gym.

Native Fitness arbetar med varumärken som Jordan Fitness, LifeLine USA och Alpha Strong.

Annonser