Kort om Kent Orrgren
  • VD för  SATS Sverige 2001-2010
  • COO SATS Nordic 2009-2010
  • ”Nominerad som  ”Årets Unga Chef” 2007 och 2008 av Kompetensgalan och Tidningen Chef”
  • ”Kent utsågs 2008 av den svenska tidskriften “Affärsvärlden” som en av Sveriges mest framgångsrika personer under 40 år”
  • Idag är han CEO för Arken Zoo Holding AB

Vad  skapar resultat? Alla  kan prestera bättre och utveckla sin förmåga att fungera som ett team, en enhet, men få lyckas –  Vad är skillnaden som gör skillnaden i en allt mer konkurrensutsatt marknad?

Kent är en prestationsinriktad person som inriktar sig på att utveckla individens förmåga att få mer ut av sig själv och sitt team och sin organisation genom strategi, ledarskap och coaching.

Kent har lång erfarenhet från ledande positioner där han framgångsrikt byggt och utvecklat  organisationer, team och individer, skapat dokumenterade resultat inom bla bästa arbetsplatsen, bästa kunservice upplevelsen och lönsamhet genom strategi, ledarskap, coaching, försäljning, marknadsföring, målprocess, operativt genomförande och systematiserad uppföljning.

Jag har bett Kent att berätta sin historia. Vi kommer få en sammanfattning av det som skedde under de hektiska åren på SATS men vi kommer också få en förklaring till de strategispel som vi kommer spela under lördagen. Kent var en av utvecklarna i detta spel.  Slutligen får vi också Kent syn på det som sker idag i vår bransch, allt från slopandet av bindningstider till effekten av riskkapital. Kent föreläser under fredagen. den 26 oktober.

Annonser