AMTNu är det mindre än 3 månader kvar till vårens AMT. Den 19-21 April har vi abonnerat hela Billingehus som är ett av Sveriges större konferenshotell. Vi räknar med att bli 700 personer och sannolikt är det många som inte kommer få plats, helt enkelt därför att det kommer bli fullt. Vi ser redan nu att vissa hotellrumskategorier börja ta slut och detta sker innan den stora inbjudningen har gått ut.

Mycket är nytt för året. Vi har 4 olika spår med olika inriktning. Det klassiska spåret med ledarskap, sälj och service kallas nu spår 1 och värd/sponsor för spåret är Qicraft. Spår 2 är Personlig Träning och värd/sponsor är The Academy. Spår 3 & 4 är gruppträning och värd/sponsor är Les Mills. Utöver detta är Qicraft också huvudsponsor för hela evenemanget, vilket innebär att de bland annat tar ansvar för mat och dryck under hela helgen. Till detta kommer sedan ett femtiotal utställare som alla bidrar genom att köpa monter i utställningshallen. Själva hallen och mässan är ungefär dubbelt så stor denna gång.

Programmet är också fullproppat med intressanta föreläsare och instruktörer/inspiratörer. Det finns något för varje smak. Programmet kommer ut i digital version inom kort.

Hur går det då till att reservera sin plats på ett specifikt evenemang? Du kommer få en länk till en bokningsplattform som Pilus bjuder oss på. Där registrerar du dig personligen och du har samtidigt möjlighet att bilda en ”kompisgrupp” så att du vet vilka föreläsningar och klasser som dina kompisar har bokat sig på. Du bokar ditt spår. Det är förstås tillåtet att hoppa mellan spåren. Det som redan har gjort bokningen på vår traditionella bokningsplats kommer få länken strax före så att de kan boka först.

Många klasser kan ta 100 deltagare men det finns också exempel på klasser som inte klarar mer än ca: 30 deltagare, därför kan det vara viktigt att boka sina favoriter. På samma sätt fungerar föreläsningarna där teorisalarna har olika storlekar.

Nu gäller det att hålla ögonen öppna för snart börjar vi lätta på sekretessen…

 

Annonser