megafoneVi människor är olika, vi kommunicerar genom att se, höra, känna osv. Vi uppfattar budskap på olika sätt. Det kan bli riktigt roligt ibland men det kan också bli fel. I måndags gick vi ut med möjligheten att förboka de föreläsningar och klasser som du vill besöka på vår AMT. I stort sätt har bara 5 företag förstått detta! När sådant händer måste man fråga sig själv, har jag varit otydlig? Vi tog förstås givet att det skulle bli rusning eftersom vi har begränsat antal platser och vi vet att många populära instruktörer och föreläsare kommer bli fullbokade. Det borde alltså vara klart för alla att nu är det ”först till kvarn” som gäller.

BOKA NU!

Därför påminner jag nu er om detta. Gå genast in och reservera era föreläsare och instruktörer. Ja, ni får hoppa mellan spåren. Ja, alla måste reservera sin plats det går inte att reservera 2 platser på samma föreläsning. Varje individ som skall delta måste själv logga in men ni kan hitta på ett gruppnamn så att ni ser var era kompisar har bokat sig.

Här är bokningslänken: http://www.bokningstorget.se

Denna information gäller dig som är ansluten till CMS. Om du vill delta men ditt gym är inte med i CMS så kan du kontakta Gino Colella på 021-413400.  

Annonser