x-in-checkbox-1281305-mSå var de då äntligen dags att presentera alla som blivit nominerade i de olika kategorierna. Som vanligt har det strömmat in massor med förslag också i nya kategorier som vi inte ens frågat efter. Det tycker vi är jätte roligt men av praktiska skäl måste vi begränsa ceremonin kring dessa nomineringar till middagen på lördagen och dessutom måste man få lite lugn och ro, kanske att prata med alla som sitter runt bordet. Därför måste vi hålla igen och inte låta detta växa till en egen show! Utöver nomineringar har vi också de som tävlar i olika kategorier där vi mäter objektivt vem som presterat bäst, dessa tävlingar genomfördes under februari 2014 och alla resultat har nu kommit in, därför kan vi presentera alla som deltar i tävligen.

Vi utser alltså vinnarna på AMT i Billingehus, Skövde den 12 April. Finns du med här så hoppas vi att du också har möjlighet att delta under kvällen.

Årets MR 2014 Nominerade: Stefan Dahlin Må Bättre i Avesta, Sanna Johansson Må Bättre i Solna, Jenny Hanell A3 i Enköping, Emelie Elmes Malkars i Kalmar, Peter Pettersson Må Bättre i Falun.

Årets PT 2014 Nominerade: Kenneth Löfman Må Bättre i Falun, Emelie Viberg Må Bättre i Borlänge, Philippe Lindström Må Bättre i Solna

Årets PT säljare 2014 Nominerade: Stefan Dahlin Må Bättre i Avesta, Kenneth Löfman Må Bättre i Falun, Emelie Viberg Borlänge, Jenny Hanell A3 i Enköping, Anders Enström Må Bättre i Falun & Sanna Johansson i Må Bättre Solna.

Årets CMS Club 2013 Nominerade: Malkars i Kalmar, Mälarö Träningsverk i Ekerö, Hälsokompaniet i Arvika, Fristilen i Östersund, Forever Träning och Hälsa i Eskilstuna, Hälsoskaparna i Strängnäs/Mariefred och Body Joy på Värmdö

Utöver dessa nominerade tävlar vi också i följande klasser:

  • Årets Initiativ 2013
  • Årets goda gärning 2013
  • Årets Chef 2013
  • Årets Receptionist 2013
  • Årets idé 2013
  • Årets Nykomling 2013 

Vinnarna vinner fina priser från våra utställare men idag är det ganska viktigt att ta hem en titel som årets PT eller årets medlemsrådgivare. Det finns många som skulle erbjuda ett jobb till den som kan visa upp en sådan merit. Vi önskar förstås alla som tävlar lycka till!

Ps, tänk på att det är sista dagen att anmäla sig idag. Vi ses i Skövde!

Annonser