VFP 2014Allt fler dyker nu upp i Skövde! Det syns att årets största helg börjar ta form. Redan nu finns det färdiga montrar, här se vi hur Visual Fitness Planner jobbar på detaljerna.

Många spännande utställare dyker upp detta år, ja vislår nytt rekord igen! Vi har 8 utställare fler än förra året och då var det ett rekord! Bland annat har BRP System nu valt att delta med syn nya och mera utvecklade programvara. Vi har också gjort ett avtal med PT School som ger våra PT (de som är utbildade av PT School och jobbar inom CMS) exklusiv rätt att hjälpa alla som anmält sig till ”En Svensk Klassiker”. Besök Enervits monter så får du mera information.

En annan rolig nyhet är Club Timeline som sannolikt kommer förändra hela vårt sätt att behandla medlemmar. Vi vet att retention är viktigt men vi har trots detta svårt att hitta modellen. Nu finns den! Du kommer förstå när du besöker deras monter.

Logonet kommer visa upp höstens specialdesignade kläder för personal och kunder, två separata kollektioner. Ni som var med i höstas såg de första serien och ni som köpte provkollektionen vet att vi här talar om hög kvalitet på profilkläder.

Men innan helgen börjar så skall Warren Webb genomföra en utbildning, idag i Västerås och i morgon torsdag i Skövde, ämnet är förstås hur man säljer med Visual Fitness Planner. Vem gör den utbildningen bättre än Warren?

Vi ses i Skövde!

Annonser