Årets MRDet här är kanske den mest prestigefyllda titeln inom CMS. Dels därför att alla vet hur centralt just försäljning är i CMS systemet. Alla vet att det är det som avgör om du är framgångsrik, det som lyfte ett vanligt gym till en anläggning som kan leverera. Är företaget lönsamt så kommer också kunder att trivas, därför att god ekonomi gör det möjligt att leverera mera. Kort sagt, vi är beroende av duktiga medlemsrådgivare!

Utöver Emelie som kommer från Malkars i Kalmar så ser vi Jenny från A3 i Enköping, Stefan från Må Bättre i Avesta, Peter från Må Bättre i Falun och Sanna från Må Bättre i Solna. Vi saknar Lalle från Falun som också var med i den slutgiltiga uttagningen men han kunde tyvärr inte delta på AMT i Billingehus. Alla dessa medlemsrådgivare representerar den svenska eliten i vår bransch, ett stort grattis från mig!

Emeli ElmesEmelie vinner detta pris för andra året i rad, det har hänt förr med det var många år sedan därför att konkurrensen har ökat. Idag finns det 30-40 säljare som gör vad det kan för att vinna denna titel. Det är därför som Emelie kan känna sig ännu nöjdare med denna titel – Årets Medlemsrådgivare 2014.

Ett stort grattis från CMS Sweden!

 

Annonser